Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aláírásgyűjtés az iskolatejért

2011.08.26

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) kérelemmel fordult Pápa Város Önkormányzata felé, hogy a város nevelési- és oktatási intézményeiben lehetőség szerint, ismét vezessék be az iskolatej-programot.

A kapott tájékoztatás szerint az iskolatej-program korábban az alacsony igénybevétel és a magas járulékos költségek miatt került megszüntetésre. Az Egyesülethez beérkezett jelzések alapján, szükség és igény is lenne arra, hogy az iskolatej-program keretében, vagy egyéb támogatott formában juthassanak tejhez az azt igénylő gyermekek a város iskoláiban. A kérelem elutasítása miatt, az Egyesület 2011. szeptember 12-20-a között aláírásgyűjtés keretében végez széles körű igényfelmérést.

Az aláírásokat az egyesület tagjai gyűjtik Pápa város különböző pontjain: Kossuth Lajos utca, Lengyel piac, Buszpályaudvar.

 

Az aláírásgyűjtő íven az alábbi szöveg szerepel:

  • Egyetért-e Ön azzal, hogy Pápán az általános- és középiskolás gyermekek naponta ingyen tejben részesüljenek?

  • Alulírottak kérjük, hogy Pápa Város Önkormányzata csatlakozzon az Iskolatej Programhoz, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az általános- és középiskolás gyermekek igény szerint rendszeresen juthassanak ingyen tejhez!

Az Egyesület a program esetleges megvalósulása esetére felajánlotta segítségét Pápa Város Önkormányzata felé.

Amennyiben Ön is egyetért a kezdeményezésünkkel, kérjük, aláírásával támogassa törekvésünket!

 

Kelt: Pápa, 2011. augusztus 26.

 

Krasztel Lászlóné

elnök

 

Kapcsolódó link(ek):

 

vv-oliver-is-alairta-a-panke-kezdemenyezeset.jpg

Fotó: PÁNKE

 

2011.09.29.-panke.png