Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmesek Lakatfala Pápán

2015.08.24

 

Aranyosi Ervin: Pápai Lakatfal

Az Egyesületünk Lakatfalat állít, ami majd mutatja, hány szerelmes járt itt. Lakat lesz jelképe hosszú szerelmüknek, - a lakat zárása, fogadalmi ünnep. Mert a lakat jelkép, kiállandó próba, maradandóbb e nyom, mint lábnyom a porban. Két hűséges szívet lakat kapcsol egybe, akik már a Földön, eljutnak a mennybe.

Szerelmi vallomás, örök szerelemmel, amilyet az útján ritkán tesz az ember. Mert tudod a lakat, őszinte üzenet, s komolyan gondolja, aki szívből szeret. A lakat odaköt egy helyszínhez téged, ahol boldogságod pároddal megélted. E kis zár egyúttal, szép titkot őrzője, szájra is, és szívre, egyként jut belőle.

Hidd, aki lakatot csatol fel e falra, az e pillanatot őrizni akarja, ám nem csak emlékként, a lelkében szépen, hanem az anyagban, itt e földi létben. Maradandó módon akar nyomot hagyni, örökre szívedben ott akar maradni. S visszatérni újra e csodaszép helyre, ahol kivirágzott élete szerelme.

A lakat az képes sorsot összekötni, van, hogy a szív másképp nem képes működni, Ellenáll gonosznak, rémes jégverésnek, megőrzi a titkot, mit a szívbe vésnek. Ha van, akit szeretsz, kit szívedbe zárnál, állj meg a szerelem szép lakatfalánál, legyen a lakatod örök fogadalom, hűséged záloga itt, a lakatfalon!

http://versek.aranyosiervin.com