Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érkezik a PÁNKE Mikulás

2014. december 5-én 16-kor a Kossuth utcai rendezvényünkre érkezik a PÁNKE Mikulása

Érkezik a PÁNKE Mikulás 2014

Érkezik a PÁNKE Mikulás 2013

Érkezik a PÁNKE Mikulás 2012

A PÁNKE Mikulása a belvárosban járt

Izgatott gyerekek csoportja várta ma délután a Mikulást a Kossuth utcán. A PÁNKE ugyanis (Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete) nagy hangsúlyt fektet azon ünnepekre és jeles napokra, amelyek a gyerekekről, a gyerekeknek szólnak. Így történt ez december 5-én, amikor is a Nagyszakállú és Krampusza Pápa belvárosában édességgel és plüss játékokkal ajándékozta meg az apróságokat, akik énekeltek, verset mondtak nekik. 
Horváth Lili hírportálunknak elmondta, ő már kitisztította a csizmáját, s reméli, holnap reggel a Mikulás meglepi csokival és játékkal is. Az óvodás kislány tanult énekeket is, például a Mikulás, Mikulás, kedves Mikulás című vidám dalt, amit elő is adott a Nagyszakállúnak. 

Krasztel Lászlóné elnöktől megtudtuk, idén 150 plüssjátékkal és 10 kg szaloncukorral érkezett a Mikulás, aki nagy népszerűségnek örvendett, hiszen a puttonyából pillanatok alatt el is fogyott az ajándék. A játékok magánszemélyek felajánlásaiból kerülhettek az öreg Mikulás zsákjába.
Az elnök elmondta, jövőre is szeretnék folytatni rendezvényeiket, a soron következő program a házasság világnapja lesz majd februárban. 
Végül a PÁNKE Mikulás és Krampusza a pápai kórház kis betegeihez is ellátogatott.

Babos Petra

Kapcsolódó link(ek):

Kapcsolódó anyag(ok):

 

Mikulás a nagycsaládosoknál 2012

Dátum: 2014.11.30
Fénykép: 0
Mappák: 0
Hozzászólások: 0

Mikulás a nagycsaládosoknál 2013

Dátum: 2013.12.03
Fénykép: 1
Mappák: 0
Hozzászólások: 0

Mikulás a nagycsaládosoknál 2014

Dátum: 2014.11.30
Fénykép: 1
Mappák: 0
Hozzászólások: 0